Lees hier de ervaringen van onze klanten

Familie Witjes
Wat een topteam
Lees verder
Al vanaf de eerste minuut aan de telefoon, klinkt het al vertrouwd. Zo fijn met Ronny het afscheid van mijn moeder kunnen regelen, het was met een lach en een traan. Ze stonden echt 24/7 voor ons klaar, niks was te gek. Duizendmaal dank hiervoor.
Familie Wolsing
Lees verder
Wij waren in de veronderstelling dat 'de Wingerd' al een crematorium zou zijn, vandaar dat wij contact hebben opgenomen. Het eerste contact was vriendelijk en prettig. Het heeft zo moeten zijn denken we. Wij zijn iedere dag even op bezoek geweest bij onze moeder en de uitvaartdienst was erg mooi. Ook de tip om nog één keer langs het ouderlijk huis te rijden voelde erg fijn. Bedankt voor de fijne begeleiding.
Familie Hueting
Alleen maar lof, ondanks ons grote verdriet
Lees verder
Beste Ronny,

Dankjewel voor alle goede zorgen die wij van jou hebben mogen ontvangen tijdens het regelen van de uitvaart van onze man, vader en opa. Vanaf het begin bij het rouwcentrum, tot aan de juiste personen bij ons weten te plaatsen voor de dienst, tot aan de uitvaart, alleen maar lof. Ondanks ons grote verdriet, was jij er deze week de hele week voor ons! Nogmaals enorm bedankt!
Familie Heijmen
Oog voor detail, zeer professioneel
Lees verder
Factuur is nog niet binnen, dus deze vraag kan ik niet beantwoorden. Ronny van Haften is een class act, met oog voor detail, zeer professioneel. Hij valt op door niet op te vallen, stond 24 x 7 voor ons klaar. Dit 'soort' mensen is schaars, in welk vakgebied dan ook..
Familie Hofman
Fijne begeleiding
Lees verder
Het was een fijne begeleiding en een goede locatie
Familie Beijnink
Het was een zeer persoonlijk afscheid
Lees verder
Zeer prettige en persoonlijke begeleiding tijdens deze periode. Denkt mee en regelt zaken uitstekend. Het was een zeer persoonlijk afscheid.
Ria Hehamahuwa
Intiem en heel persoonlijk afscheid geworden
Lees verder
Beste Ronny,

Enorm bedankt voor de professionele en zeer persoonlijke wijze waarop je mij en de familie hebt begeleid en ondersteund bij het regelen van de uitvaart van mijn man. Je stond 24/7 klaar; niets was je teveel. Voor elke vraag had je een oplossing.
Ondanks de beperkingen i.v.m. corona is de uitvaart een warm, intiem en heel persoonlijk afscheid geworden, mede door jouw gepassioneerde betrokkenheid.
Familie Bolder
Persoonlijk afscheid van onze moeder kunnen nemen
Lees verder
Wij hebben ondanks de beperkingen door het Coronavirus heel fijn en persoonlijk afscheid van onze moeder kunnen nemen in de Wingerd. Op het moment dat ze werd opgehaald bij in Didam mochten we meerijden naar het uitvaartcentrum, het voelde goed om onze moeder daar heen te brengen, we mochten iedere dag op bezoek komen. Het afscheid in het crematorium in Dieren was heel intiem, we kregen alle vrijheid om te doen en te zeggen wat we wilden, ook die kamer voelde heel fijn en huiselijk aan. Ronny bedankt voor je kundige en oprechte begeleiding.
J. Stortelder
Kleine details die o zo belangrijk waren
Lees verder
Ronny heeft ons goed begeleid en lette op kleine details die o zo belangrijk waren. Hij gaf ons de vrijheid hoe de uitvaart moest worden gedaan en hield rekening met de wensen van mijn overleden partner. Hij heeft ons zo goed begeleid dat we allemaal zelf een woordje hebben gedaan terwijl dat in eerste instantie niet lukte. Hij laat je in je waarde en komt met goede argumenten. Kortom een fijne man die in een periode van verdriet graag om je heen wil hebben om te zorgen dat alles goed verloopt.
Familie Boerboom
Niets dan lof
Lees verder
Zijn inzet, respectvolle begeleiding, het meedenken in mogelijkheden en daarbij de lieve omgang met hele jonge kinderen tijdens zo'n verdrietige week van uitvaart regelen, heeft ons heel erg geraakt en gesteund.
Familie de Keijzer
Ondanks de corona een uitvaart naar wens
Lees verder
Er zijn genoeg contact momenten geweest om alle wensen door te spreken en uit te voeren. Wij hebben het als erg fijn ervaren dat we continue 1 vast contactpersoon hadden. Het uitvaartcentrum heeft een mooie omgeving, voelde als een warm thuis. Zo hebben we ondanks de corona een uitvaart naar wens kunnen uitvoeren en afscheid op onze manier genomen.
Familie Derksen
Groot inlevingsvermogen
Lees verder
Voorkomend, meedenkend en groot inlevingsvermogen
Familie Ten Broeke
Staat klaar om zaken te regelen
Lees verder
Prettig contact, Ronny denk met je mee en staat klaar om zaken te regelen.
Previous
Next

Plaats een review